Επιλογή Σελίδας

Εκδήλωση παρουσίασης εικαστικής παρέμβασης στο 1Ο Γυμνάσιο Κηφισιάς στις 10 Μαρτίου 2018, με την Συμβολή του 1ου Εργαστηρίου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών .

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολόκληρης της σχολικής κοινότητας , έγινε η παρουσίαση- εκδήλωση της εικαστικής παρέμβασης στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του σχολείου μας από το 1ο Εργαστήριο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Το σχολείο μας αποτελεί πλέον ένα μοναδικό κόσμημα καλλιτεχνίας και ομορφιάς χάρη στο έργο , την επιμονή και την εθελοντική προσφορά των μαθητών , του Πρύτανη αλλά και του Κοσμήτορα του 1ου Εργαστηρίου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών..

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους : ο Δήμαρχος Κηφισιάς Κ. Θωμάκος Γεώργιος , ο πρύτανης Κύριος Χαραλάμπους και ο Κοσμήτορας Κύριος Αντωνόπουλος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Κύριος Ζαπάντης Σταύρος , Εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που βοήθησαν την εκδήλωσή μας με την προσφορά τους, και κυρίως την εταιρεία VITEX για την ευγενική χορηγία όλων των χρωμάτων .

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την αμέριστη βοήθεια και προσφορά του στην πραγματοποίηση της εκδήλωση αυτής .